Dankbaarheid is het geheugen van het hart.

Ik ben Mieke, ruim 30 jaar yogadocent in Rosmalen. Ik ben getrouwd met Ton en ben moeder van twee inmiddels volwassen kinderen. Jarenlang combineerde ik de yogalessen met een baan in de gezondheidszorg. Nu wil ik me graag volledig richten op yoga en meditatie.

Vanaf mijn twintigste levensjaar ben ik bekend met yoga en sindsdien is yoga nooit meer uit mijn leven weggegaan. Het heeft mijn leven in positieve zin doen veranderen. Yoga is een passie geworden, een levensvorm. Het is voor mij dé manier om mijn levensdoel voor ogen te houden. Het geeft mij steeds weer een innerlijke rust en vertrouwen in alles wat op mijn pad komt.

Ik heb me in de loop der jaren steeds verdiept d.m.v. scholing en training en mede door de levenservaring van alledag heb ik mijn yogalessen tot een meditatieve vorm ontwikkelt. Zen en Boeddhisme spelen een belangrijke rol in mijn leven, hier zijn dan ook mijn yogalessen op gestoeld. Dit is te herkennen in het verstillende karakter van iedere les.

Uitgaande van de Hatha yogalessen waarin de hele mens centraal staat, waar thema`s in aan bod komen waarin we onszelf kunnen herkennen. Het is heel fijn om mijn passie iedere week weer te mogen delen met de cursisten binnen mijn praktijk. Waarin ik steeds weer benadruk dat de eenvoud rijker is dan we doen vermoeden. Het geeft mij vreugde en een intens gevoel, om dit steeds weer samen met de cursisten te mogen ervaren.